Načítám Akce
  • akce již proběhla.
Cizí jazyky jsou dnes takřka neodmyslitelnou součástí vzdělávání. Hlavním, na co se kurz zaměří, bude sdílení praktických tipů a ukázek, jak na výuku (případně i učení se) slovní zásoby. Díky konkrétním a v praxi vyzkoušeným příkladům bude možné poznatky z kurzu okamžitě využít. Představeny budou příklady zaměřené na výuku od nejmenších až po dospělé.
Na webináři si krátce řekneme o metodách a trendech ve výuce jazyků a především v rozšiřování slovní zásoby. Mezi příklady pomůcek nebudou chybět hry s písmeny, slovy i větami, krátké scénáře divadýlek, jazykové omalovánky, skupinové hry, deskové hry a další.
Co Vám webinář přinese:
– praktické tipy
– materiály k využití
– různorodost příkladů
Cílová skupina: Webinář je určen jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
Michaela Zormanová je lektorka a tlumočnice, absolventka hispanistiky v Ostravě a polonistiky v Olomouci. Má bohaté zkušenosti s výukou (nejen) jazyků, a to jak v jazykových školách, tak i v mateřských školách a školních kroužcích. Byla také součástí projektu Kreativní partnerství, kdy na vybraných školách vymýšleli zábavná, kreativní řešení do výuky. Kromě toho vytváří materiály pro výuku, o které se s Vámi ráda podělí.
Registrovat se můžete níže, registrace uzavíráme den před webinářem či po naplnění kapacity. Prosíme zkontrolujte si vámi zadávaný email.
https://bit.ly/Registrace-12-1-2022
Odpovědi na nejčastější otázky najdete zde: https://www.ucimeonline.cz/nejcastejsi-otazky-a-odpovedi/
Těšíme se na viděnou!