Na letošní Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava hledáme dobrovolníky*ce. Festival bude probíhat v termínu 25. 10. – 3. 11. 2024. Více informací o festivalu naleznete zde a další podrobnosti ohledně dobrovolničení na tomto odkaze. Dobrovolníci pomáhají například […]

Na letošní Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava hledáme dobrovolníky*ce. Festival bude probíhat v termínu 25. 10. – 3. 11. 2024. Více informací o festivalu naleznete zde a další podrobnosti ohledně dobrovolničení na tomto odkaze.

Dobrovolníci pomáhají například ve VR zóně, industry programu, Inspiračním fóru, dále mohou pomoci s péčí o festivalové hosty*ky, s koordinací dětského programu na Ji.hlava dětem, s provozem sálů nebo v tiskovém oddělení a dalších místech. Vaši svěřenci tak budou mít možnost nahlédnout do organizace mezinárodního festivalu a stát se jeho důležitou součástí, nasbírat nové zkušenosti a získat zajímavou praxi.

Dobrovolníkům můžeme nabídnout 2 volné akreditacepřespání v tělocvičně a potvrzení o praxi. Více odměn, na které mají dobrovolníci*ce nárok, se dočtete na našem webu.

Denisa Juráková
stážistka produkce
28. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ JI.HLAVA

+ posts

šéfredaktor